Angiver den transaktionstype, der skal bogføres fra varekladdelinjen. Værdien, der er registreret i feltet Posttype i den resulterende varepost.

Indstilling Beskrivelse

Køb

Registrerer et køb.

Bemærk
Hvis du bruger en af Fortryd-funktioner, som Annuller modtagelse, bogføres en varekladdelinje af posttypen Køb.

Salg

Registrerer et salg.

Bemærk
Hvis du bruger en af Fortryd-funktioner, som Annuller leverance, bogføres en varekladdelinje af posttypen Salg.

Opregulering

Registrerer en ikke-køb-forøgelse af lageret.

Nedregulering

Registrerer en ikke-salg-reducering af lageret, f.eks. svind.

Overførsel

Registrerer overførsler mellem lokationer, dimensioner eller serie-/lotnumre.

Bemærk
Ændringer af dimensioner og serie-/lotnumre sker i vinduet Vareomposteringskladde.

Forbrug

Registrerer produktionsforbrugspost.

Afgang

Registrere en produktionsafgangspost.

Montageforbrug

Registrerer montageforbrugspost.

Montageafgang

Registrerer montageafgangspost.